Качествена селекция на отговорни и мотивирани служители


I-PROFILE BULGARIA помага на компаниите в България да се стремят не само в търсенето на нови служители, а намирането на истински „ефективни сътрудници“, „млади таланти“ работещи със СТРАСТ, МОТИВАЦИЯ, ПОЛОЖИТЕЛНИ НАГЛАСИ И ДОБРА КВАЛИФИКАЦИЯ!

selection


Ние от I-PROFILE BULGARIA черпим опит и know-how от италианските ни приятели консултанти в OSM – Open Source Management и сме отговорни за извършването на Качествена Селекция  и Точeн Подбор в България.

В допълнение, обучаваме нашите клиенти да бъдат не само независими, а и ефективни при избора на добри хора в своя екип.

XXI век стойността на всяка бизнес идея се състои в качеството на хората, които са се присъединили в нашата организация. По-доброто качество, на хората които правят от разработената идея на  предприемача, нещо повече от генерираната стойност на компанията.

 

“Той унищожи всичко, което бях изградил за десет години работа, започвайки с мен…” – Стив Джобс, разказвайки за едно грешно назначение в ръководството на фирмата.

 

Процедурата в I-PROFILE BULGARIA преминава през няколко основни стъпки:

  1.  Проучване историята на компанията-клиент, както и опознаване мениджъра, който ще трябва да управлява  кадрите след селекцията
  2.  Изготвяне обява, насочена към търсенето на идеалния кандидат
  3.  Прескрининг на CV
  4.  Точен анализ на професионалния, житейски път и нивото на мотивация на проучвания кандидат
  5.  Анализ на потенциала и професионалната пригодност на кандидатите (I-Profile Analyzer)
  6.  Минимизираме грешките за назначаване на ПОСРЕДСТВЕНИ КАНДИДАТИ 
  7.  Точно оценяване и спазване изискванията за въвеждане ТОП КАНДИДАТИТЕ, СПОСОБНИ БЪРЗО ДА РАЗРАСТВАТ ВАШАТА КОМПАНИЯ                                                                                            

 

 

ПОВЕЧЕ

  • Изготвяне ADs за Селекция – за да бъдат отсяти само подходящи кандидати по време на процеса на подбор, ние предлагаме нашия богат опит, в подготвянето и публикуването на  ADs чрез най-добрите комуникационни канали; предоставяме  строго индивидуални ADs за набиране на персонал
  • АНАЛИЗ НА ПЕРСОНАЛА предоставя предимството да знаете  предварително характеристиките и производствения потенциал на назначения кандидат, както и гаранцията да изберете само най-подходящите хора. Ние предоставяме на компанията експертно мнение за възможностите на естествените черти и характера на проучваното лице, както и да разгледате доклад, който описва основните му продуктивни характеристики
  • СЕЛЕКЦИЯ  „до ключ“ чрез тази услуга нашия консултант извършва селекцията и вмъкването на правилния човек в съответствие с очакванията и изискванията на фирмата-клиент. Онзи, който ще добави нова и свежа стойност на фирмата Ви. Също така, консултантът се грижи за неговата интеграция в рамките на групата и на началната фаза на своята производителност (6 месеца гаранция)
  • ТЕХНИЧЕСКИ ПРОГРЕС КУРС „ИНТЕРВЮ“   за фирми, които желаят да придобият умения в областта на подбора, ние организираме реален Тренинг-Интервю, по време на което предаваме на предприемачи или мениджъри на Човешки Ресурси, нашите десетилетия опит в областта на изследванията и подбор на персонал.

ДА НАЗНАЧИШ ВЪВ ФИРМАТА ХОРАТА, КОИТО ЩЕ НАПРАВЯТ РАЗЛИКАТА, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА: +359 888 402 399

15 + 1 =