MBS клас 20-21 Януари

MBS клас 20-21 Януари

MBS Януари –  Златните правила и печелившите ходове за промотиране на фирмата

 

През последните 20 години сме свидетели на еволюцията на безмилостната технология. Развитие, което коренно промени навиците на потребителите и след това, като резултат фирмите, които трябваше да отговарят на нуждите. Чрез PC във всеки дом, след това и интернет, мобилни телефони, които след това ни позволиха да бъдем винаги свързани, до пристигането на Социалните Мрежи.
Изглежда немислимо да останем за цял ден, без да си погледнем смартфона или Facebook, които до преди няколко години дори не е съществуваха.
Не можем да стоим няколко часа, без да актуализираме Facebook, социална мрежа, родена в действителност преди 6-7 години. И е дори нова болест наречена от медицината: Интернет пристрастяване.
През следващите 5 години развитието на технологиите може само да ни изненада. Когато говорим за бизнес, технологоията е неизбежно да бъде пренебрегната. Това е сцена, която включва приложения, електронна търговия, нови системи за комуникация и управление, изкуствен интелект, които изглежда малко компании наистина подготвени.
Новите технологии ще са остарели, както и настоящите бизнес модели. Нови сценарии предстоят на хоризонта с пристигането на изкуствения интелект и управлението на системи с гласови команди.
 
Може да изглеждат далечни за страна като България, но неминуемо имаме предимството да бъдем готови и подготвени за бизнес климата и условията в нашата страна.
 
„Новите“ потребителите ще променят своите навици за пазаруване и ние трябва да представим нови модели, за да се възстанови на финансовите ресурси. Бъдете една стъпка напред с: 

 

MBS Януари – Златните правила и печелившите ходове за промотиране на фирмата

Само на 20-21 Януари ще имаме интервенции за:

  • Силата на маркетинга за фирмите в България 
  • Практични и ефективни инструменти за промотиране на фирмата ни
  • Златните правила на Маркетинга
  • Печеливши ходове и стратегии за повече клиенти

Специални гости от Италия:

  • Стефано Ригуци – маркетинг мениджър OSM International Group.
  • Паоло Руджери – Главен изпълнителен директор на OSM International Group, преди 25 години е карал Fiat Uno с 277,000 км и е бил продавач. Днес е сериен предприемач, който наред с няколко бизнеса, работи в най-голямата компания в италианската столица в света на обучението и консултира фирми на 4 континента.

ПРОГРАМА 20-21 Януари

 

Подобрете представянето на Вашата фирма, следвайки свой собствен курс на развитие в MBS Bulgaria. С прилагането на научените практически действия във вашата фирма, ние гарантираме видими и измерими резултати.

Местата са с ограничена бройка.

За нови участници заявете своя I-Profile анализ, потвърдете участие в MBS Януари на:

E: mbs@iprofile.bg                              T: +359 888 402 399

или попълните следната регистрационна форма: 

 

green

Please enter your email, so we can follow up with you.

Към курсовете на Mind Business School