MBS 24-25 Февруари

MBS 24-25 Февруари

Те работят, ти инкасираш

Миналия месец (MBS 20-21.02 Силата на Маркетинга) открихме какви са основите на маркетинга за малки и средни фирми в България: изградихме стратегия, присъствието ни оналйн, бази данни и други теми вълнуващи участниците ни.

Има един съществен фактор обаче и той е, че никой не е изградил своята съдба сам. Известна поговорка гласи: „Ако искаш да вървиш бързо – върви сам, ако искаш да стигнеш далеч – върви заедно с другите.“ 

Тайната е да имаш правилните хора на своя страна и да знаеш как да делегираш! Отървете се от излишната работа и поверете оперативната дейност. Не бъдете “човекът за всичко“ във вашата фирма.

Изградете система, която ви прави „излишни“ във фирмата! Въведете създаването на стратегия, ръководеща компанията от горе. Преди това трябва да сте сигурни, че вашите служители работят за вас, а не вие за тях. Трябва да имате време да се посветите на наистина важните дейности, като стратегическото планиране, но също така да намалите времето за себе си или други дейности извън компанията, които ще ви донесат голямо благоденствие в бъдеще!

Този февруари в MBS България ще имаме интервенции от:

  • Иван Зорзетто – от 2004г. част от Open Source Management, работи като технически и търговски директор на OSM, известен коуч в MBS Bologna, технически мениджър за областите The Triveneto, Italy. Сред топ търговците на OSM.
  • Георги Найденов – Партньор в OSM International Group, основател на I-Profile Bulgaria, MBS България. В практиката си провежда: интервенции на мениджърски и управленски обучения , „one-to-one“ коучинги. I-Profile анализ за лична ефективност, лидерство, управление на HR продуктвността, подбор и селекция, личностно развитие и други.

В плана за двата дни са включени:

a) изготвяне на индивидуална програма-проучване със специални съвети от Иван Зорзетто и консултанти от България. Всеки присъединил се към MBS ще продължи собствен път на растеж.
б) отзиви от други предприемачи, които увеличават продажбите на фирмите си: какви са техните печеливши действия и това, което ги води по пътя на растежа.
в) игри, мотивация и др.

За информация и записвания: mbs@iprofile.bg или +359 88 465 0455.

Не пропускайте възможността да откриеш нови стратегии за растеж на фирмата.

Заяви участие от регистрационната форма, най-късно до 20.02.

green

Please enter your email, so we can follow up with you.