MBS Bulgaria 25-26 Януари: Делегирай Ефективно

MBS Bulgaria 25-26 Януари: Делегирай Ефективно

Чувстваш ли се затворник на фирмата си? Смяташ, ли че ще „изпуснеш конците“, ако отидеш на почивка? Никой друг не е способен да върши работата ти? 

Това са само някои от органичаващите идеи, които срещаме във фирмите клиенти. Време е да разкрием на българските предприемачи:  Каква е системата от успешните условия за делегиране

Заедно ще научим:

  • Ефективни техники за делегиране и освобождаване на време за важните неща.
  • Защо делегирането не работи с определени хора и каква процедура да използваме?
  • Можем ли да делегираме на нов служител?
  • Как да създаваме служители, които вършат от работата ни и освобождават в ежедневието?

Заедно ще разгледаме какъв е процесът на делегиране, за да изградим фирмата, която работи за теб и хората ти.  

В 2-дневната програма са включени:

а) Индивидуален учебен план със специални съвети от Георги Найденов и другите настоящи предприемачи консултанти. Всеки участник на MBS се обучава по свой собствен път на растеж. 
б) Знания и споделен опит с други предприемачи, които увеличават оборота на своите фирми: какви са техните печеливши действия?
в) Игри, техники за мотивация и много други.

Стани част от първата по рода си бизнес школа MBS за управление изграждане на успешни фирми и предприемачи. Но за нас най-интересно е да създадем успешна история за теб!

 

 

За информация и участие попълни регистрационната форма до 24.01.18 или на: +359 88 465 0455.   

green

 

 

 

 

 

*За нови участници в бизнес школата MBS, след проведена среща с наш консултант ще получите потвърждение на и-мейл, както и програмата за двата дни.

<script type=“text/javascript“>
(function(a,l,b,c,r,s){_nQc=c,r=a.createElement(l),s=a.getElementsByTagName(l)[0];r.async=1;r.src=l.src=(„https:“==a.location.protocol?“https://“:“http://“)+b;s.parentNode.insertBefore(r,s);})(document,“script“,“serve.albacross.com/track.js“,“89624763″);
</script>