Развиваме бизнеси чрез човешкия талант

Подпомагаме български фирми в оптимизиране на управлението, разкриване потенциала на хората и качествена селекция на персонал

 

Клиенти, на които сме помогнали досега

Обучени предприемачи и мениджъри

предоставени HT BETA Анализи

Бизнес консултанти

Държави, в които сме работили

Континента

%

360° Бизнес консултиране

Нашата работа е да помагаме на собственика

да постигне целите си и направи фирмата си лидер в своя сектор

OSM Бизнес сектори

N

Автомобилна индустрия

N

Денталната практика

N

Технологии и IT

N

Логистика и продажби на едро и дребно

N

НПО

N

Потребителски продукти

N

Финансови услуги

N

Търговия с горива

N

Строителство и недвижими имоти

N

Застрахователни компании

N

Хотели и ресторанти

N

Социален и обществен сектор

N

PR Медии и рекламни агенции

N

Телекомуникации

N

Естетична дерматология и козметични студиа

Уникални методи на I-Profile и OSM © 

Използвайки вече над 25 години уникални аналитични инструменти специализирани в областта на човешките ресурси, ние увеличаваме потенциала най-важният нематериален актив на предприятието: Човешкия капитал.

В нашите услуги си служим със серия разработени инструменти за анализ на бизнес средата, анализ на мотивацията и продуктивността на персонала, които позволяват ефективно да помагаме на управители и мениджъри за:

  • измерване ефективността и качеството на човешките ресурси във фирмата
  • предвиждане поведението и производителността на кандидатите за работа във фирмата
  • изготвяне специални индивидуализирани интервенции за отстраняване на евентуални пропуски в управлението на персонала

Ние помагаме на собственика да изгради възможно най-ефективния екип от хора, за да може да постигне своите бизнес цели. Днес, повече от всякога, е задължително да имаме правилните хора на правилните места във фирмата.

Един правилен или един сгрешен служител на отговорна позиция може да окаже огромна разлика за успеха или неуспеха на целия бизнес.


I-Profile OSM © Анализ

Ние притежаваме уникален инструмент за Управление на човешките ресурси създаден от OSM – Open Source Management, прилаган и постоянно усъвършенстван над 20 години в хиляди фирми по цял свят.

Oткрий I-Profile OSM © Анализа


Фирмени и индивидуани курсове OSM © 

Грижим се за персонала и професионалния растеж на фирмата чрез ефективни методи, които помагат на клиентите ни да бъдат още по-успешни.

Виж всички курсове 


Качествена Селекция OSM ©

“Той унищожи всичко, което бях изградил за десет години работа, започвайки с мен…” – Стив Джобс, разказвайки за едно грешно назначение в ръководството на фирмата.

I-PROFILE BULGARIA помагаме на български фирми да се стремят не само в търсенето на нови служители, а намирането на истински „ефективни сътрудници“, „млади таланти“ работещи със: СТРАСТ, МОТИВАЦИЯ, ПОЛОЖИТЕЛНИ НАГЛАСИ И ДОБРА КВАЛИФИКАЦИЯ!

                                    ВИЖ 7-те стъпки за качествена селекция

 


Бизнес школа за предприемачи | MBS Bulgaria 

mbs-bulgaria

MBS: Малко теория … много практика!

Много собственици на бизнес се оплакват, че са сами, сами в управлението на компанията си, в зависимост от съответния пазар, бюрокрацията в страната, вътрешните проблеми на фирмата: проблемните служителите, необходимостта да се набират средства и да увеличават продажбите и приходите.

Много собственици на бизнес се оплакват, че са сами, без някой да им помогне. Без конкретна подкрепа и правилно обучение. Защото това се случва на пазара дават се много обещания, но малко остава или се случва след това. Много теория и малко практика. Много пари похарчени и малко резултати

MBS е бизнес училището на истинските предприемачи. MBS не е обучение. Това не е обещание. MBS постигаме конкретни резултати: предприемачи, които след като са посетили нашето училище, са в състояние да се изправят на пазара, развият бизнеса си, вземат в ръце своето бъдещето и посрещнат пред себе си предизвикателствата, пред които се намират.

Бъди част от единствената по рода си школа за собственици в България: MBS Bulgaria 

Контактна форма

2 + 10 =