Рестарт

Рестарт

Четете, обучавате се и прилагате всичко възможно, за да мотивирате хората си?

 

Въпреки това, понякога е трудно да имаме мотивирани междинни ръководители.  Особено, ако от дълго време стават свидетели на търкания и неразбирателства на върха. И които на свой ред да мотивират и ангажират останалите служители. Нерешаването на тези неразбирателства, тяхното отлагане или „надеждата“, че нещата ще се решат „от само себе си“, в крайна сметка се оформя в конкретно материално изражение: Текучество и Свиване. 

В момента, в който седнем на масата на решенията в открита и директна комуникация, отворена за чуждото мнение в името на бъдещето, ние даваме Старт на промяната. Станете част от промяната този 7-8 Декември в двуневния ни курс за собственици и мениджъри „Лидерство и Мотивация“.

После следват 3 съвсем конкретни стъпки:

       1. Реорганизация на работата на междинните ръководители – насочване на тяхното внимание от Въпроса за неразбирателството вътре към Въпроса за експанзия навън.

       2. Комплект от дейности, свързани с подобряване на междуличностните отношения във фирмата.

       3. Стартиране на план за търговска експанзия.

Растежът, който фирмата е имала преди, никога не е бил случаен. Той всякога се дължи на най-ценния актив: Хората. И най-ценният от всички човешки ресурси във фирмата все още е налице, остава само да бъде пуснат в действие.

 

 

Отново.  

Автор: Георги Найденов

Изпращане на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *