Ние в I-Profile Bulgaria се радваме на привилегията да работим с едно богато и постоянно нарастващо портфолио от клиенти, което сме развили през годините. Ние сме непрекъснато ангажирани със своите клиенти по различни начини, прилагайки нашите Бизнес консултантски методологии на 360°, за да бъдем сигурни, че бизнес резултатите във всяка област биват постигани по всяко време. Ние гледаме на клиентите си като на наши съдружници и работим в сътрудничество с тях, за да постигаме резултати, които те могат да измерят.

Тук можете да разгледате някои от фирмите, с които наистина се радваме да работим.


Това, което OSM Bulgaria правят няма как да се разкаже или опише след 1-годишната ми програма. Те помагат на човек да стане друг, да намери себе си, да открие, че няма невъзможни неща, а за предприемача в България днешно време това звучи като ХИМЕРА. Просто трябва да повярваш!

Страхил Атанасов

Собственик , Sofitex-SA

„При съвместната ни и дългогодишна работа с Георги Найденов и I-Profile се радвам на това, че имам възможност да ползвам подобни услуги в България. Обученията и срещите с I-Profile България и лично с Паоло Руджери ми носят не само безценната положителна мотивация за мен и моите колеги, но и ценни знания в управлението на фирмата и продажбите, които незабавно могат да се проилагат на практика и да дават реални резултати. Това до голяма степен помогна на нашата фирма SCHIESSEL България да израства и да печели пазарен дял. Препоръчвам I-Profile България заради ефективните фирмени обучения, експертен анализ на мениджмънта във фирмата и качествена селекция на персонал.“

Теофил Палибачийски

Управител, Шисел България ООД

Благодаря много, че през тези два дни ме накарахте да се чувствам все едно съм Ви познавала цял живот. Имам да уча много неща, но знам, че с Ваша помощ ще постигна желания резултат.
Уникални сте. Благодаря Ви.

Ваня Рундева

Мениджър Продажби, ДОРИС БЪЛГАРИЯ

MBS Февруари беше прекрасно издание, още по-хубаво и вдъхновяващо от предходния път. Благодаря на целия екип – бяхте чудесни!

Анелия Витанова

Собственик, Счетоводна къща Елиерая

Първо бих искала да благодаря на Рени и на Георги Найденов за съдействието и вниманието през цялото време на обучението. Останах много доволна от обучението, като това което най-много ми допадна е системата на обучение.
Целият курс беше раздробен на малки модули като намирам за много полезни дискусиите със супервайзора след изпълнение на всяка задача. Това ми даде възможност по-лесно да усвоя и разбера най-важните неща от всеки модул.Също така индивидуалното внимание, което се отделя на всеки е много полезно, защото не всеки възприема информацията по един и същи начин и по-този начина човек наистина има увереността, че е разбрал това, което трябва.
За мен беше изключително положително преживяване участието ми в тази сесия и смятам, че това, което правите е на много високо професионално ниво. 

Мина Дашева

Client Sales & Service Executive, The Nielsen Company

„Обучението проведено от Георги Найденов, помогна на компанията ми, въвеждайки стандарти на световно ниво. информацията и анализите бяха много детайлни и представени по достъпен и увлекателен начин с изключителен професионализъм. Много сме благодарни за чудесната лекция и анализа, и силно препоръчваме I-Profile България на всички компании, които искат да повишат качеството на услугите си и да подобрят финансовите си резултати“

Милен Маринов

Управител, TOP RENT A CAR

„При съвместната ни работа с Георги Найденов и I-Profile България имах възможността да се докосна до различен подход и поглед отстрани на компанията, която управлявам и екипа, с който работя. Посредством системата за анализ I-Profile, която прилага в работа си успях да погледна първо себе си като управител, както и да се докосна до нови хоризонти от мениджърска гледна точка. По мое мнение подходът спомага за намаляване на грешки и създаване на предпоставки за потенциални успехи. Радвам се, че присъствах на няколко семинара и обучения на Паоло Руджери, на който научих за полезни практически комуникационни “ инструменти“, което ми даде възможност да ги адаптирам спрямо бранша, в който работя и ситуации, с които се сблъсквам всеки ден.“

Десислава Авджиева

Управител, Alternative BG

„I-Profile България ни беше много полезен със семинарите и срещите с г-н Паоло Руджери не само заради безценната положителна мотивация, но и с нови идеи за адаптиране на управлението на фирмата към един силно променен, конкурентен и динамичен пазар. Препоръчваме и системата за анализ I-Profile България на онези управители и предприемачи, които се стремят към намаляване на грешките в управлението на персонала и израстване на фирмата в Новото Нормално!“

Инж. Пламен Андреев

Управител, Планекс Холдинг

Скъпи Паоло и приятели,

Благодаря за поканата и вашето гостоприемство!

За мен беше удоволствие да участвам във вашите трейнинги и да видя тази голяма организация в действие. Бях изумен от нивото, на което вашата компания работи, от професионализма на вашите хора и от факта, че толкова много хора дойдоха в средата на лятото, за да се учат от вас. Чудесна работа!
Благодаря ви отново и всичко най-добро!

Владимир Колев

Директор, Клет България