MBS 29-30.05: Смяна на поколението във фирмата

MBS 29-30.05: Смяна на поколението във фирмата

Налице е поколение, което бавно набира ръст сред работната сила на пазара и предстои да бъде новото поколение в работата и управлението на фирмата. 

Няма как да не си зададем въпроса как да предадем управлeнието на хората след нас? 

Как да сме подготвени за смяната на поколението в управлението?

Кои са така наречените Милениуми и Поколението „Z“?  Това са хората, родени между 1980 и 2004 г. Те бавно започват да се превръщат в основния икономически двигател. Те са тук и променят фирмата ни като добавят нови начини на покупки и продажби в бизнеса.

Точно за това в MBS 29-30.05 ще разгледаме темите за:
1) Смяна на поколенията в МСП – стъпките, които предприемачът да предприеме при предаване на управлението (интервенция от Георги Найденов).

2) Наемането и управлението на новите поколения: милениумите и поколението „Z“. 4-те различни поколения и какво ги задвижва, за да постигат напредък в бизнес средата (Интервенция от Ренета Василева).

3) Employer Branding – увеличаване разпознаваемостта на бранда, за да сме привлекателни за новите поколения (интервенция от Георги Георгиев).

В 2-дневната програма са включени:

а) Индивидуален учебен план с насоки от консултантите в школата. Всеки участник на MBS се обучава по свой собствен път на растеж. 
б) Знания и споделен опит с други предприемачи, които увеличават оборота на своите фирми: какви са техните печеливши действия?
в) Игри, техники за мотивация и много други.

Стани част от първата по рода си бизнес школа MBS за управление изграждане на успешни фирми и предприемачи. За нас най-интересно е да създадем успешна история за теб!

За информация и участие попълни регистрационната форма до 22.05.18, повече информация на: +359 88 465 0455.   

green